søn, 02. jul. 2017 15:00
Nardo -vs- Vidar

Her finner dere info som gjelder Vidar 2005-spillere.
Kontakt trinnkoordinator
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ved spørsmål.

Treningstider

2005-gjengen trener på Lassa kunstgress tirsdager fra 1845-2000 og torsdager 1745-1900. Tidene vil endre seg noe etter påske.

Trinnkoordinator er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dersom du er ny spiller, bes du kontakte ham for tildeling av lag/treningstid.

Trenere er Christian Cock, Børge Nerland, Geir Olav Hagen, Tor Kjetil Auklend, Stein Thomas Haben og Vidar Høyvik

Turneringer

Turneringer før sommeren vil i år være Vaulen Vårcup.

Etter sommerferien vil det bli deltakelse i Vidar Jadarhuscup, samt en turnering til. Hvilken dette blir, kommer vi tilbake til.