Stadion: Lassa gr lør, 26. aug. 2017 14:00
Vidar -vs- Fram larvik

Uke 30 reiser FK Vidar igjen til Dana Cup. Under denne fanen vil resultater og historier fra årets turnering bli publisert.

DanaCup ble arrangert for første gang i 1981, og FK Vidar har deltatt samtlige år. I 2015 reiser 145 spillere til Danmark fordelt på 8 lag.

Som vi har gjort de siste årene, bor spillerne med ledere på Teknisk skole i Hjørring. Skolen har en veldig sentral plassering på hovedområdet, med gangavstand til de fleste banene, mat-telt og hovedholdeplass for alle bussene som frakter spillerne ut til banene som ligger utenfor Hjørring sentrum.

Ukeprogrammet for Vidars del:

Søndag Ankomst – innkvartering

Mandag Trening etter eget oppsett for de enkelte lag – Klubben bruker kvelden til hvile og deltar derfor ikke på innmarsjen på Hjørring stadion.

Tirsdag/onsdag Innledende kamper. Alle grupper min. 4 lag, dermed sikres hvert lag min. 3 kamper.

Torsdag/fredag Sluttspill – Nr 1 og 2 fra innledende kamper går til A-sluttspill, resterende lag til B-sluttspill. (Ved flere enn 4 lag i puljen kan cupspillet se noe annerledes ut)

Fredag/lørdag Finaler - Alt etter hvilken klasse spiller finaler på fredag eller lørdag. Sosialt

Søndag Hjemreise