FK Vidar FFO Telnor Xtra

FK Vidar tilbyr FFO til alle fra 2 klasse og opp til 7 klasse, vi har deltakere fra Lassa, Madlamark, Tjensvoll, Madlavoll og Våland skole.

Vi har kapasitet til 50 deltakere hver dag og vi tar også i mot deltakere som ikke spiller fotball eller spiller fotball i Vidar.

1. Åpningstider:

Mandag - Fredag 12.30-16.00

Fredager: Akdamiet (5-7 klasse)

Vi følger skoleruten

Vi har fotball skole i høstferien og vinterferien, her er det halv pris for alle FFO medlemmer.

Priser 2017/2018:

1 dag: 700,-

2 dager 1.100

3 dager 1.500

4 dager 1.800

5 dager 2.100

August og juni er halv kontingent

3. PÅMELDING

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

- Navn - Klubb - Skole - E-post foresatte - Mob foresatte - Dager

4. OPPSIGELSE
Det er bindende påmelding i FFO. Det betyr at plassen må sies opp skriftlig hvis den ikke skal benyttes lenger til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi har 2 mnd oppsigelsetid fra den 1 mnd når oppsigelsen blir levert

BETALING
Vi sender ut regning den 15. i hver måned til oppgitt e-post adresse. Beløpet må betales i løpet av måneden.

5. Dagsplan:

FFO er åpen fra 12.30 -16.00

12.30-14.00 Lek, vi har også litt brett spill tilgjengelig.

14.00-14.30: Felles mat

14.30-15.45: Fotballtreningen

15.45- 16.00: Rydding /henting

6. Mat

Vi server et enkelt brød måltid med drikke til, av og til blir det servert varm mat. Husk og meld om mat allergi.

7. Lekehjelp:

Vi har desverre ikke kompetanse eller kapasitet til leksehjelp

8. Sporlig plan:

Del 1: Sjef over ball

Del 2: Pasinger, skudd, finter,ballmottakk og vendinger.

Del 3: Spill

Vi følger sportsplanen på treningsøkta.no (Anbefalt av NFF)

9. Avslutninger:

Juleavslutning på actionball og sommeravluting i kongeparken, her vil det være en egendandel som dekker mat, transport og deltakelsen.

10. Telenor Xtra:

Vi er en del av Telenor Xtra som betyr at hver deltaker får gratis klær fra telenor.

Bestill HER!

11. FFO ledere: