Neste A-lags kamp


TBA

Det er snart tid for litt mimring, så her er noen bilder..

 

 

Over og ut for denne gang.

Da var vi kommet til lørdag, og ingen Vidar lag i finalene. G13 og B19 kom lengst i Dana Cup av Vidarlagene og dette var til kvartfinalen.  

Lagene har kost seg i solen her i Hjørring. De fleste har sett på enkelte finaler og gjort andre ting som shopping etc. Regner også med at flere har vært på det obligatoriske besøket på "Jensen Bøf hus". Kvelden vil nok gå med på diverse lag aktiviteter og deretter vil det bli pakking og rydding av rom.

Avreise søndag er med busser som drar fra den tekniske skolen kl. 09:30 og vi må være ute av skolen innen kl. 09:00. Båtavgang er i 12:00 tiden.

Lagbilde B12 og fra møtet mot Lizzy FC fra Ghana:

 

Kampdag 2

Det ble en spennende dag for Vidar lagene. Seks av åtte lag kom til A-sluttspillet, hvor G13, B13-1 og B19 ble puljevinnere. B16, B14 og B12 er også klar for dette sluttspillet. B15 og B13-2 kvalifiserte seg til B-sluttspill. Sluttspill oppsettet er klart og ligger ute på Dana Cup sine sider. (Grunnet tekniske problemer har lagsidene og resultatsiden under arkfanen Danacup blitt borte. Det jobbes med problemet...).  

Styreformannen var på plass:

Kamper torsdag:

G13 går inn i 1/8 finalen og møter vinneren av Gneist IL 1 og Stryn T&IL kl. 16: på bane 10.

Bilder fra G13 sin kamp mot Tiller:

B19 møter belgisk motstander i sin 1/16 finale. Motstander er Olive SC kl. 13:20 på bane 91.

Bilder fra B19 sitt oppgjør:

B16 får eksotisk motstand i sin 1/32 finale. Motstander er Kuala Lumpur Youth Soccer. Kampen går kl. 11:00 på bane 43.

B15 møter Voss FBK i B-sluttspillet kl.08:40 på bane 72.

En undrende Atle:

B14 møter også Voss FBK, men her i A-sluttspillet kl. 08:30 på bane 27.

Bilder fra B14 sin kamp i dag:

B13-1 møter Vendsyssel FF fra Danmark i sin kamp på bane 53 kl. 15:30.

Bilder fra B13-1 sin kamp:

B13-2 skal ha kamp i B-sluttspillet og motstander er her Hvaler IL kl. 18:30 på bane 53.

B12 møter Lizzy FC fra Ghana. Kampstart er kl. 08:30 på bane 5.

Her er noen av Vidars målscorere fra dagens kamper:

 Til slutt noen lagbilder:

B14:

B15:

Kampdag

Jentelaget er klar for A sluttspill etter sine to seirer tirsdag. Siste kamp mot Tiller i gruppespillet blir en ren gruppefinale. G13 leder gruppen på målforskjell.

B12 som spiller 7er fotball gikk på et tap, men fikk også en seier tirsdag. De ligger på andreplass i gruppespillet og med seier mot Gnistan IF 2 er de garantert A sluttspill. De kan også klare seg med uavgjort, men må da ha hjelp av suverene Aab som leder gruppen.

B13-1 hadde kun en kamp tirsdag og skal ut i to nye onsdag. Det ble seier 7-1 mot Hjørring IF og laget trenger nok en seier til onsdag for å gå til A sluttspill.

B13-2 spilte to kamper tirsdag hvor en endte med tap og en seier. Laget ligger på andre plass i gruppen med bedre målforskjell. De møter gruppeleder Rynninge IK fra Sverige i siste kamp. Denne må nok vinnes hvis laget skal nå A sluttspillet, samt at målforskjell kan også spille inn til slutt. En spennende avslutning for dette laget i gruppespillet.

B14 ligger på tredjeplass i sin gruppe etter tirsdagen med to spilte kamper. Med seier mot Piteå IF som ligger på andre plass, så er laget klar for A sluttspill.

B15 spilte kun en kamp tirsdag og har to igjen onsdag. Denne kampen tapte de 2-1, men her er gruppen vidåpen. Laget må nok vinne begge kampene onsdag for å nå A sluttspillet.

B16 hadde to kamper tirsdag, hvor det endte med seier og tap. Laget ligger på en andre plass i gruppen sin og med seier mot Lundergård IU blir det A sluttspill på dette laget også.

B19 hadde også to kamper tirsdag som endte med en seier (9-0) og en uavgjort (0-0). Laget topper sin gruppe, men her er gruppen vidåpen. Med seier eller uavgjort i siste gruppespill kamp, så er laget klar for A sluttspill. Seier betyr at laget er gruppevinner.

Oppsummert så var vel tirsdagen en bra kampdag for alle Vidar lagene. Totalt ble det spilt 14 kamper, hvor det endte med 8 seirer, 1 uavgjort og 5 tap. Vi gleder oss til onsdagen, hvor mye skal avgjøres. Alle Vidar lagene har mulighet til å nå A sluttspillet og så får vi se om spillet til de enkelte lag er godt nok til dette.

Spillermøte B19:

Taktikk møte med Gaute:

Oppvarming B19:

 

Dagen før dagen.

På menyen: TRENING

Fellesnevner for alle lag var i dag trening og forberedelser til kampene som starter tirsdag. Etter at frokost var fortært startet arbeidet med å finne ledig bane til de enkelte lag, lettere sagt enn gjort. Full aktivitet på hovedfeltet tvang eks. B13-1 og Junior til Frem parken.

Etter trening vanket det lunsj for de enkelte lag før spillerne fikk noen timer til fri bruk. Enkelte dro til stranden, mens andre havnet på shopping etc.

Når det kommer til kamper tirsdag, er B13-2 første lag ut kl. 08:20 og Junior spiller første kamp kl. 08:30 på bane 14. Motstandere er henholdsvis Lundegård IU og Hjørring AIK Frem, begge motstandere er danske. Deretter går det slag i slag med kamper utover dagen (se under resultat for mer info angående kampene). Resultater og mer vil bli lagt ut på hjemmesiden.

Endelig starter alvoret.

Avreise:

Da var endelig dagen kommet for avreise til Dana Cup. 150 håpefulle og spente spillere møtte på Lassa for avreise til Dana Cup. Noen tårer ble felt både fra den ene og andre ved avreise. Tre busser fra Sola Turbusser sto klar for å frakte de unge og håpefulle til Kristiansand.

Av hensyn til foreldre ble det ikke tatt bilder under overfarten til Hirsthals. Ryktene sier at de fleste fikk i seg både mat og drikke. Fiffen var selvfølgelig samlet i buffeen.

Vel fremme på den tekniske skolen ventet kveldsmat til alle mann. Tusen takk til alle foreldre som ordnet dette i stand.

Etter innlosjering og utdeling av lederrom var det litt tid til aktiviteter.

Mens noen valgte å løpe, vel å merke i korrekt antrukket i Vidar tøy....

Torsdag 17.7.2014:

Det nærmer seg avreise til Dana Cup 2014 og på Lassa er det full aktivitet, hvor B13-1, B13-2 og B19 har hatt treninger de siste to ukene i sine forberedelser til Dana Cup.

Bilder fra onsdagstreningen: (Solen skinner alltid på Lassa).