Det har nå snart gått et halvt år siden årsmøte og valg av nytt styre. Her litt informasjon om hva vi arbeider med:

Økonomi: Klubben har de senere år stort sett blitt drevet i balanse. Likviditetsmessig vil det gjennom året være flere utfordringer, da innbetalinger fra sponsorer, refusjoner og kontingenter ikke alltid harmonerer med når regningene skal betales. Da klubben ikke har en buffer på konto skaper dette fra tid til annen utfordringer. Vi må derfor foreta tiltak på kort sikt samt legge en plan for de neste årene slik at vi får bygget opp en liten buffer for å ta slike perioder. Det er også viktig at våre medlemmer betaler sine regninger ved forfall.

Det kjekkeste og mest nærliggende er selvfølgelig å øke inntektene. Utstyr til lagene, dommere til alle kampene, trener kurs, drift av klubbhuset, lønn til ansatte overstiger langt mer enn det vi får inn i medlemskontingent. Vi har plass til mange nye samarbeidspartnere, det være seg skiltsponsor eller draktsponsor, så her har vi alle en jobb å gjøre med å forsøke å selge inn produktet vårt. Har du en kontaktperson det er verdt å ta en telefon til, send oss en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så vil vi følge opp.

Vi vil også forsøke å finne attraktive produkter som medlemmene kan selge som genererer inntekter i klubbkassen, håper dere har forståelse for dette.

Enjoy bonusguide: I løpet av høsten vil vi be hver enkelt medlem om å selge minimum 2 stk Enjoy bonusguide. Enjoy bonusguide gir rabatter lokalt på restauranter, aktiviteter og butikker. I utsalg vil disse koste kr 250,-. Ved salg av 1000 stk vil klubben sitte igjen med en gevinst på 130.000,-, men vi håper selvfølgelig at dette kan være et attraktivt produkt som kan gi enda mer i klubbkassen. Vi kommer tilbake med mer informasjon senere.

A-laget: I motsetning fra i fjor ligger A-laget nå på toppen av sin avdeling. Konsekvensen av godt spill og mange poeng i høst kan bety 1. divisjon neste sesong. Styret har startet arbeidet med å kartlegge hva dette vil innebære og hvilke konsekvenser et eventuelt opprykk kan få. Selv om laget spiller festfotball savner vi publikum på Lassa. Ta med slekt og venner og møt opp på hjemmekampene!

Kvalitetsklubb: I løpet av 2014 arbeider vi med NFFs kvalitetsklubbprosjekt. Gjennom kvalitetsklubbprosjektet håper vi at vi skal kunne heve oss en del hakk over hele linjen; sportslig, informasjon, drift av klubbhuset, administrativt, økonomistyring, rekruttering ……

Rekruttering: Vi tar i disse dager mot nye fotballspillere, 2008/2009 kullet. Nye fotballspillere innebærer også nye trenere / lagledere. Ta godt vare på alle nye og inkluder dem i klubben.

Vår nye nettside: Flere trenere og lagledere er kommet godt i gang med å gi god info på nettsiden. Tirsdag 26. august kl 19 vil det bli ny mulighet for innføring / opplæring i redigeringsverktøy og et innblikk i hvilke muligheter som ligger.

Øivind F. Eftestøl

Styreleder FK Vidar