Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer en ny 7er turnering for alle M7 er lagene i området. I fjor var vi 11 påmeldte lag og håper i år på enda flere. Vi åpner også opp i år for at alle 11 er lagene i Herrer 6-7 div også kan melde seg på.

VBK stakk av med seieren i fjor etter seier mot Øyane i finalen.

-         2x14 min

-         Minimum 4 kamper per lag

-         Sluttspill

-         Pokal til vinner laget

-         Åpen Kiosk

Hvert lag har mulighet til å ha med seg maks 2 lånespillere fra andre klubber eller klubbens 11 er lag 2 div- til 5 div. Viktig at dere får godkjenning fra spilleren sin klubb slik at denne spilleren er forsikret i tilfelle noe skulle skje.

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Påmeldingsfristen er satt til 6 november.

Påmeldings avgift: Kr 500,- dekker dommer utgifter og andre diverse utgifter med turneringen.

Settes inn på følgende konto nummer: 3204.57.99602 (merk betalingen med lagets navn)

Sindre Norgren

FK Vidar