Fremstilling i dagens RA er på veldig mange måter feil. Vidar sendte en henvendelse til kommunen i april, der vi ønsket å få gjort noen enkle tiltak for at innkjøring og parkering skulle foregå på en trygg måte. Årsaken til vårt skriv var at trenere og ledere i klubben ønsket tiltak. Denne henvendelsen har vi enda ikke fått svar på, på tross av utallige purringer.

Parallelt med dette og i etterkant har en av våre medlemmer / trenere på eget initiativ sendt en bekymringsmelding til kommunen. Det er på grunnlag av denne henvendelsen at tiltakene med bommer og gjerde er blitt gjort.

Det er riktig at klubben ved en anledning klippet hengelåsen. Vi hadde imidlertid bedt kommunen om nøkkel evt å låse opp grunnet at vi følte det utrygt å ikke ha nøkkel til bommen ved eksempelvis skade på spillere og behov for syketransport. Beskjeden fra kommunens mann var da at hengelåsene var ødelagt, noen hadde puttet noe inn i låsen. Det var derfor bare å klippe av disse. Dette kommer ikke frem i dagens RA.

Jeg har i dag hatt en god samtale med Ib Mikkelsen i kommunen. Vi forsøker å få til et møte i løpet av uken, og vi er innstilt på at vi skal kunne komme frem til en løsning.

Dette til orientering - Øivind F. Eftestøl, Styreleder

#2 dag olsen 08-12-2014 20:46
Holder av prinsipp ingen aviser - tror ikke på en tøddel av det som står i disse uansett. Frode Olsen mangelfulle artikkel er et godt eksempel på det. Så artikkelen på Lassa i kveld og det slår meg at etter 37 år (ca 13.000 dager, hvorav jeg har vært der ca 12.000) ja så dukker det endelig opp to glade representanter fra kommunen for å ta seg en titt på hva som foregår. De tar seg t o m bryderiet med å stille opp for fotografen. Teksten under bildet burde vært "se hva dævelskap vi har klart å finne på i dag"!! Hadde vært fint om de hadde vært der når vi, nærmest en slikk og ingenting, malte kommunens garderober, når vi dag inn og dag ut i sommer ordnet med vanning av grasbanen slik at den ikke ble til en tundra osv. Selvsagt er det surt å svelge at 3-4 voksne mennesker fryser seg gjennom 2-3 timers parkeringsvakt under Oilers-kamper og dermed skaffer inn en tusenlapp eller to til ny oppvaskmaskin i Vidarhuset. Lenge siden jeg ga opp å stemme, gir snart opp min sosiale innsats også!
Siter
#1 Dag Olsen 08-12-2014 08:51
Det hele er så latterlig som det kan bli. Kommunens byråkrater er i ferd med å kvele Lassa. Tror snart politikere og byråkrater må ta inn over seg at i dag kan de sette et likhetstegn mellom bekymrede og hysteriske foreldre/ledere.
Disse elsker å lagge situasjoner og problemstilling er som ikke eksisterer. 37 år på Lassa uten en eneste hendelse - men så var det dette med hysteriet da.
Siter