Vi har i dag møtt 5 representanter fra Stavanger kommune, fra henholdsvis avdeling idrett og avdeling park & vei.

Bakgrunn for møtet er behov for flere parkeringsplasser på Lassa for vanlige treningsdager / kampdager til egne medlemmer, trenere og gjestende lag. Vårt forslag til løsning på dette er at vi benytter noe av grusbanen, som kan deles av, til dette formål, med innkjøring fra parkeringsplass ved kildesortering. Dette møter vi ingen forståelse for.

I forhold til egne arrangementer som A-lags kamper og egne turneringer kan vi ved søknad muligens få dispensasjon til bruk av grusbanen som parkering. Det vil ikke bli gitt dispensasjon for parkering ved Oilers kamper eller andre eksterne arrangementer, selv om dette gjør situasjonen for våre egne medlemmer og gjestende lag enda vanskeligere på eksempelvis hockeydager.

Kort fortalt, vi møter liten samarbeidsvilje og evne til å se etter en løsning. Vi har våre tanker om hvordan vårt neste trekk vil bli, men om noen har gode forslag eventuelt nyttige kontakter, send gjerne en mail til oss i styre evt en av våre ansatte. Kontaktinfo finner du på denne fanen.