Neste A-lags kamp


TBA

Klubben har mottatt brev fra kommunen med svarfrist 15. mars 2015. Der ber de oss om en skriftlig tilbakemelding på behovet!

Vi har siden april 2014 skrevet mailer, brev, ringt og hatt utallige møter med både kommunalt ansatte sjefer og saksbehandlere fra 3 ulike avdelinger og politikere fra diverse utvalg. Hva behovet vårt er og hva vi ønsker må de ha rimelig klart for seg nå alle sammen. Forstår ikke hvordan vi har kunnet være tydeligere og på en mer ryddig måte.

Jeg har i dag sendt ny mail til ledere av diverse kommunale avdelinger, direktør for Bymiljø og utbygging og diverse politikere. Vi ber om en løsning straks og senest innen svarfristen på brevet deres 15. mars. Kampsesongen er for fullt i gang. Nå har vi vært tålmodige lenge nok!

Kommentarer  

#1 dag olsen 27-02-2015 10:52
Synd ikke politikere og byråkrater var på Lassa i går (torsdag) kveld. Total kaos, øsende regn og kolsvart på Lassa. Kamper mot lag fra Egersund og Hana, og i det været er det vel faktisk naturlig at de har tatt bilen fatt og ønsker å parkere i nærheten av anlegget de skal besøke. Et anlegg som ikke er i nærheten av å ha nok garderobe/dusjm uligheter til alle. Da blir det å sette seg søkkvåt i bilen og dra hjem til Hana/Egersund - og det blir det litt vanskelig å forlange at de skal parkere på Ullandhaug eller hvor det nå er byråkratene tenker seg det. I går var det kort og godt livsfarlig for unger på Lassa, og denne gang nytter det ikke å skylde på styret - nei her får byråkratene snart ta ansvaret. For oss som er innom der nede hver dag er det kommet så langt at vi snart må holde oss hjemme - så vi slipper å være vitne til den første ulykken, i byråkratenes regi. Til styret: Stå på parkeringskrave t - eller legg ned!
Siter