Glad i å skrive? Fotointeressert? Journalistspire?

FK Vidar skal opprette en medie- og informasjons gruppe som skal bestå av spillere fra klubbens ungdoms- og senioravdeling. Vi ønsker å bli flinkere på informasjon og trenger derfor hjelp til dette.

Kanalene vi benytter i dag er Vidarbladet, vår egen nettside og sosiale medier som Facebook og Twitter.

Pr i dag er det vår samarbeidspartner Melvær & Lien som setter opp Vidarbladet, basert på ferdige tekster m/bilder fra klubbens styre. Vi ønsker utgivelse ved sesongstart og før høstsesongen starter. Til nå har vi hatt noen faste poster (Danacup, egen turnering, Frankriketurneringen, 3 på sidelinjen, Statoil talentleir, et lag eller 2 og et par sponsorer…). Tenker imidlertid å gi gruppen relativt frie rammer.

På nettsiden vår har vi også behov for hjelp til å gjøre sidene mer levende og informativ. Siden har mange muligheter og vi har behov for skribenter, fotograf og hjelp på administratordelen.

På sosiale medier er det først og fremt info om hva som skjer på Lassa og i klubben, A-lags kamper, kampreferater, overganger, Vidardagen, turneringer …..

Gruppen vil få veiledning og støtte fra personer med mediebakgrunn i klubben og fra styret. Vi ser for oss ca 4 – 8 spillere i denne gruppen, som selv organiserer arbeidet. Deltakere vil få muligheten til å melde seg på Norges Idrettsforbunds Lederkurs for ungdom, forutsatt ledig plass. For mer info om lederkurs: Lederkurs

Interessert? Send en mail til Styreleder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.