MIDBØE SENIOER 7ER- TURNERING FOR HERRER

Lørdag 12 november.

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og arrangerer en ny senior 7er-turnering for herrer her på Lassa lørdag 12. november.

I 2015 var vi 16 påmeldte lag og vi håper at enda flere lag hiver seg med i år!

Nytt for året er at vi prøver oss på ny en klasse for 2.div herrer 11er lag til 5.div herrer 11er lag.

Øyane på bildet stakk av med seieren i både 2014 og 2015

- 1x23 min
- Minimum 3 kamper per lag
- Sluttspill
- Pokal til finalelagene
- Åpen kiosk

De tre beste lagene fra hver pulje går videre til sluttspillet!

Puljene:

I utgangspunktet kjører vi puljer med fire lag i hver der alle vil få minimum tre kamper hver, de tre beste lagene i hver pulje vil gå videre til sluttspillet.

Klasse 1:

Herrer senior 7er lag, herrer senior 7 div 11er lag og herrer senior 6 div 11er lag (7er fotball)

Klasse 2:

Herrer 5 div 11er, Herrer 4 div 11er, 3 div 11er og 2 div 11er lag (7er fotball)

Til dere som har med flere lag:
Spillerne kan kun benyttes på ett lag under turneringen

Lånespiller:
Max 2 lånespillere per lag.

Viktig at dere får godkjenning fra spilleren sin klubb slik at denne spilleren er forsikret i tilfelle noe skulle skje.

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Klubb
- Navn lagleder
- E-post lagleder

Påmeldingsfristen er satt til fredag 4. november.

Påmeldingsavgiften er 650 kroner. Dette dekker dommerutgifter og andre diverse utgifter med turneringen.

Påmeldingsavgiften sendes til oppgitt e-postadresse.

Regler/Info:

Gruppespillet: 1x23 min

Sluttspillet: 1x23 min

Er det uavgjort etter ordinær spilletid så avgjøres det på best av 3 straffer, er det fortsatt likt så er 1 og 1 straffe. (gjelder kun slutt spillet)

Målspark/Målkast:

Det er ikke lov å kaste eller sparke ballen over midten ved målspark, eller når målvakten skal frigjøre ballen etter redning. Hvis dette skjer skal det dømmes et indirekte frispark til motparten fra der ballen passerer midtstreken. Hvis keeper etter redning får tar med seg ballen utenfor målfeltet, kan han spille så langt han vil.

Straffespark:

Tas på 8 meterslinjen rett foran mål.

Indrirekte frispark/frispark :

Indirekte frispark kan ikke settes i mål uten at en annen spiller har berørt ballen. Tildeles  indirekte frispark innenfor motstanderens straffefelt, trekkes ballen ut på 8 meterslinjen.

Motstander må være minst 5 meter  fra ballen ved alle frispark

Offside:

Benyttes ikke

Like drakter:

Har begge lag like drakter så tar borte laget i kampoppsettet på seg vester.

Bane 1 og 2: Lassa Kunstgressbane 2 (den nye)

Bane 3 og 4: Lassa Kunstgressbane 1 (den gamle, nærmest gressbanen)

Lik poengsum i gruppespillet:

- Målforskjell

- Flest scorede mål