Styret i Vidar søkte i høst om gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank for rehabilitering av klubbhuset vårt. Vi har i dag fått den gledelige meldingen om at FK Vidar er blitt tildelt kr 250.000,-.

Styret starter denne uken planlegging av tiltak som ønskes utført. For at vi skal lykkes med et godt prosjekt er det behov for hjelp fra flere av klubbens medlemmer og foreldre. Er det noen som ønsker å bidra til enten rundt planlegging eller utførelse, send en mail til styreleder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For mer informasjon om stiftelsen, se nettsiden: www.srstiftelsen.no. Vi takker Sparebankstiftelsen SR-Bank så mye for gaven.