Til nå i år har A-laget spilt 4 treningskamper mot variert motstand. Første motstander i januar var 3. divisjons-laget Brodd, en på papiret overkommelig motstander. Tross tunge bein leverte vi en god forestilling, og sendte grønn-trøyene hjem med 0-3 i sekken. Våre scoringer ble satt inn av Eirik Jakobsen (straffe), Carl Henrik Refvik og Sigve Kleppa Christensen.

Neste treningskamp var helgen etterpå mot Viking, en kamp som lenge var jevn, men med mål imot på ugunstige tidspunkt endte det til slutt med et 3-1 tap. Målet vårt ble satt inn av nyervervelsen Martin Håland. Helgen etterpå var Bryne motstander, og selv om kampen var noe jevnere enn resultatet tilsier, reiste vi fra Jæren med 0-3 tap i bagasjen.

Forrige lørdag spilte vi treningskamp mot divisjonsrivalen Sola, og i en tett og sjansefattig kamp var det ikke ufortjent at dommeren blåste av med 0-0 på scoringstavlen. Selv om Sola slo mye langt, greide vi å ha en del spill og kombinasjoner, og det var mye positivt å ta med seg både defensivt og offensivt.

Selv om statistikkene viser 1 seier, 1 uavgjort og 2 tap med 4-6 i målforskjell, har vi vært gode defensivt og vist tendenser til bra spill både mot lag i lavere og i høyere divisjoner. Med litt friskere ben og mer sprut offensivt kan det bli bra når sesongen sparkes i gang i april!

Neste treningskamp er borte mot Ålgård på lørdag klokken 14.00.