Nå nærmer det seg seriestart, og det er nok en gang mulighet for å melde seg på scoringsklubben! I år som i fjor er det mulig for både enkeltpersoner og bedrifter å melde seg på. For enkeltpersoner koster det 20 kr per mål FK Vidar A-lag Herrer scorer i løpet av seriesesongen, mens bedriftene betaler 100 kr per mål. Det er selvfølgelig også mulig for enkeltpersoner å melde seg på i bedriftsklassen!

Alle registrerte deltakere vil hver hjemmekamp være med i trekningen av gavekort og andre premier, i tillegg til en hovedpremie som trekkes til en heldig vinner etter sesongslutt.

Som vist på bildet nedenfor vil deltakerne få navnet eller bedriften inngravert på to store tavler inne i klubbhuset. Ved enda flere påmeldinger øker vi antall tavler!

For påmelding send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn og adresse. Ved påmelding av flere personer ber vi om at mail-adressen til den det gjelder legges ved. Det er også fullt mulig å melde seg på med flere andeler!