Neste A-lags kamp


TBA

På lørdag spilte A-laget treningskamp borte mot Ålgård på flotte Nye Ålgård Stadion. Lav temperatur til tross, solen var fremme gjennom hele kampen og skinte i takt med spillet FK Vidar presterte, i hvert fall i førsteomgang.

Vi hadde veldig grei kontroll i førsteomgang, produserte mange farligheter rundt Ålgård-målet og kun en opplagt Ålgård-keeper holdt dem inne i kampen fram til vi fikk hull på byllen utover i omgangen. Etter et lengre press på motstanderens tredjedel, mister vi ball, men ved rask gjenvinning får Martin Håland ballen rundt 25 meter fra målet. Med forsvaret på vei utover, trer han en fin pasning til Eirik Jakobsen som snur 180 grader og setter ballen utagbart til høyre for Ålgård-keeperen.

Vi går til pause med 1-0 og er godt fornøyd med gjennomføringen av 1.omgang, både defensivt og offensivt.

2.omgangen er mye dårligere fra vår side. Til tross for enkelte gode offensive samhandlinger, ble det for mange feilpasninger og enkle balltap som må lukes vekk før seriestart. Ålgård har lite å komme med generelt i kampen, men etter en dødball i midten av omgangen blir en motspiller revet ned i feltet vårt og dommeren blåser straffe. Ingenting å si på den avgjørelsen, og Ålgård-spilleren setter ballen forbi Bjarte Egeland og scoringstavlen viser 1-1. VI fortsetter å gjøre flere bytter utover omgangen, og lar nok en gang mange juniorer få prøve seg mot bra motstand.

I det 83. minutt faller avgjørelsen da Per Henrik Nag mottar ballen på 16-meteren, og setter ballen kontant ned i hjørnet.

 

Trenerens kommentar: Vi gjennomfører en bra kamp, spesielt i førsteomgang, og får fram mange av de bevegelsene vi har trent på. Høyresiden vår med Alexander Ranck og Carl Henrik Refvik løste oppgavene sine bra, og Ingvald Halgunset i sin første kamp som venstreback leverte også en bra prestasjon. Fremover nå må vi jobbe med å få indreløperne våre litt høyere i banen og bli enda litt flinkere på den offensive samhandlingen.

 

 

Neste treningskamp er hjemme mot Madla IL på fredag klokken 1730.