Fremover mot seriestart vil vi presentere alle de nye A-lagsspillerne. A-laget har en fin grunnstamme, og har blitt supplert med dyktige fotballspillere utenfra. Vi har stilt Martin Håland noen spørsmål;

Navn: Martin Håland

Alder: I passet: 30 år den 12 mars. Mentalt: 22 år.

Tidligere klubber: EIK, Eiger, Bryne jr, Ålgård.

Posisjon: Midtbane/Spiss, helst offensiv midtbane.

1. Hvorfor valgte du å gå til FK Vidar?

Jeg fikk 10000 kr av Andreas Westlye for å begynne i FK Vidar, slik at han slapp å være eldste mann i troppen. I og med at jeg holder meg så godt, så jeg ikke på det som noe problem og takket høflig ja.

Neida, jeg flyttet til Stavanger i oktober 2015 og begynte å trene litt med klubben i nov/des. Jeg fikk signaler fra klubben om at de ønsket å signere meg, og var sugen på å spille i 2 div igjen. Samtidig ble jeg tatt godt imot av spillergruppen, og fant fort ut at i FK Vidar er der meget godt miljø og god treningskultur. Derfor takket jeg ja.

2. Beskriv deg selv som fotballspiller?

Jeg er kreativ og ganske målfarlig med mine største styrker offensivt i banen. Samtidig er jeg en vinnerskalle, det verste jeg vet er å tape.

3. Hvordan har sesongoppkjøringen vært så langt?

Den har vært god og hard. For min egen del har det gått bra med unntak av en skadeperiode  i midten av februar. Jeg forstuet den ene ankelen etter ett kraftig overtråkk. Så det ble to uker uten fotballtrening, heldigvis kunne jeg sykle og trene styrke i denne perioden. Jeg har fortsatt en del å gå på, men så lenge jeg unngår flere skader nå i oppkjøringen kommer jeg til å være der jeg skal være når serien sparkes i gang.

4. Hvordan tror du A-laget gjør det i år?

Topp 4.

5. Egen målsetting for sesongen?

Jeg skal bidra med vinnermentalitet og forhåpentligvis mange målpoeng.