Navn: Sander Flåte

Alder: 20

Tidligere klubber: Randaberg IL, Viking FK

Posisjon: Midtbane

1. Hvorfor valgte du å gå til FK Vidar?

Først og fremst valgte jeg å gå til FK Vidar på grunn av at 2 divisjon er ett steg opp fra hva jeg er vant til tidligere (Kampmessig). Mine ambisjoner som fotballspiller er å se hvor langt jeg kan komme, da mener jeg Vidar er ett riktig og fornuftig valg. FK Vidar har tatt meg godt imot og jeg trives godt i spillergruppen.

2. Beskriv deg selv som fotballspiller?

Offensiv, uredd midtbanespiller.

3. Hvordan har sesongoppkjøringen vært så langt?

Sesongoppkjøringen så langt har vært bra. Vi er inni en veldig tøff periode med mye kondis, men dette får vi igjen for senere. Treningskampene vi har spilt har gått helt greit. Jeg syntes vi scorer litt for lite mål, men dette håper jeg løsner litt etter hvert.

4. Hvordan tror du A-laget gjør det i år?

Jeg tror vi får en fin sesong. Vi har kommet i en ganske tøff gruppe, men jeg har troen på dette laget og håper vi kan spiller jevnt mot de fleste lagene i divisjonen.

5. Egen målsetting for sesongen?

Målsetningen min for sesongen er å få spille så mye 2 divisjon som mulig. Det er som sagt ett steg opp fra hva jeg har spilt tidligere, men håper å ta nivået så fort som mulig. Som offensiv midtbanespiller har jeg også selvfølgelig ett mål om å komme til målsjanser og bidra med det offensive spillet, samt bli enda bedre defensivt.