Vi fortsetter med presentasjoner av våre nye A-lagsspillere, og denne gang er det Alexander Ranck som blir presentert.

Navn: Alexander Corey Ranck

Alder: 20

Tidligere klubber: Randaberg

Posisjon: Back(ham)

1. Hvorfor valgte du å gå til FK Vidar?

Følte jeg trengte nye utfordringer etter en stund i 3.divisjon med Randaberg. Da var FK Vidar et naturlig utviklingssteg for meg.

2. Beskriv deg selv som fotballspiller?

Har ikke så mange styrker da jeg verken har fart, teknikk eller særlig god ballbehandling. Men nå har jeg klippet håret så jeg ser farlig ut, og vil nok tjene mye på å skremme motstandernes vinger. Jobber ikke så hardt heller, men bidrar hvertfall godt i botkassen!

3. Hvordan har sesongoppkjøringen vært så langt?

Den har vært tung! Mye harde økter og en del springing som vi får igjen for senere. Treningskampene har gått bra for min del, spilt masse og gleder meg til å starte sesongen.

4. Hvordan tror du A-laget gjør det i år?

Ja nei tror det blir bra. Mange gode spillere. jeg burde gjerne spilt midtbane for da blir jeg mer med i spillet og det er positivt for laget selvfølgelig. Ellers havner vi nok på øvre halvdel.

5. Egen målsetting for sesongen?

Håper på tosifret antall mål og målgivende hvertfall. Og jeg regner med å få mest gule kort på laget, mest fordi dommerne tror jeg takler stygt fordi jeg har klippet meg sånn som jeg har gjort men av og til takler jeg nok litt på kanten uansett.