Neste A-lags kamp


TBA

Mandag 2.påskedag gikk FK Vidar – Staal av stabelen på kunstgresset på Lassa. Vi stilte med følgende lag; Bjarte Egeland, Alexander Ranck – Daniel Berntsen – Eden Zormah – Ingvald Halgunset, Carl-Henrik Refvik - Sigve Kleppa Christensen – Sander Flåte – Eirik Jakobsen, Preben Erland – Martin Håland.

Under vanskelige spilleforhold med mye regn og vind var det en kjedelig førsteomgang med mye individuelle feil og lite bra spill. Staal prøvde konsekvent å spille seg ut bakfra med relativt stor suksess, noe vi etter hvert ble flinkere å demre opp for ved å presse enda høyere i banen. Første målet ble scoret av Staal etter en glipp i midtforsvaret vårt. En pasning inn til Bjarte Egeland ble for kort i motvinden, og tidligere Vidar-spiller Lars Edvard Danielsen var på pletten og satte inn 1-0 til Staal. Rett før pause kom utligningen, og denne gang var det en glipp i Staal-forsvaret som førte til scoringen. Eirik Jakobsen fikk en tilsynelatende for lang ball i bakrom, men etter en kollisjon mellom Staals keeper og midtstopper fikk han en enkel oppgave med å sette ballen i åpent mål.

Selv om vi nok burde scoret flere mål, ble vi enige i pausen om at dette ikke var akseptabelt, og at vi måtte heve oss flere hakk til andre-omgangen. Vi er på med en gang dommeren setter i gang spillet, og produserer flere sjanser uten å få uttelling. Ledermålet kommer først da Eirik Jakobsen plukker opp en løs ball i Staals 16-meter og setter ballen i mål fra 6-7 meter. Staal har lite å komme med, og divisjonsforskjellen ble mer og mer tydelig. Det siste målet var en perle av Kristian T. Klepaker. Vidar har dødball fra skrått hold rett ved 16-meteren, og slås langsbakken til en umarkert TK som står på 16-meteren. Han legger ballen i en nydelig bue over målvakten og helt opp i motsatt vinkel, en nydelig scoring og allerede en kandidat til årets mål!

Selv om det er mye som kan forbedres før seriestart er vi fornøyde med utfallet av kampen, og spillet i enkelte perioder. Det er nok også mange som føler at de enten burde scoret mål eller scoret flere mål, får håpe de sitter bedre i seriestarten!

Nå gjenstår kun en treningskamp før det braker løs 9. april, og den siste treningskampen spilles mot Viking 2 førstkommende lørdag klokken 13.00, forhåpentligvis på eget gress.

VI ER VIDAR