Neste A-lags kamp


TBA

Da var årets sesong i gang, og det kunne ikke endt bedre for vår del! 2-0 over rival og opprykksfavoritt EIK er meget sterkt, og den kollektive innsatsen og prestasjonen vi legger ned skal vi både være stolte av, og ta med oss videre.

Lagoppstilling: Bjarte Egeland - Sondre Bjørshol (Eden Zormah fra 84), Daniel Berntsen, Rogvi Baldvinsson, Alexander Ranck – Andreas Westlye – Carl-Henrik Refvik, Ingvald Halgunset (Kristian T. Klepaker fra 76), Sander Flåte, Vegard Aasen – Eirik Jakobsen (Martin Håland fra 20)

Strålende sol og mye folk på tribunen med som vanlig mange tilreisende EIK-supportere la en fin ramme for kampen. Største hendelsen kommer i det 14. spilleminutt, da EIK får en mann utvist. Vi slår kontra på en EIK-corner, som ender i at den ene EIK-stopperen setter inn en takling i det Eirik Jakobsen er på vei igjennom. Stopperen treffer ball først, men dommeren dro opp det røde kortet og vi spiller resten av kampen 11 mot 10. Jakobsen ble for øvrig skadet i hendelsen og måtte byttes ut noen minutter senere.

Etter dette har EIK ingenting å komme med, og vi kontrollerer kampen fint frem til pause. Der blir vi enige om å fortsette å trykke på, la ballen gå og skape enda flere sjanser. Etter at Daniel Berntsen, Sondre Bjørshol og Martin Håland misbrukte store sjanser i 1.omgang kommer endelig den forløsende scoringen i det 59.spilleminutt. Etter vedvarende press på EIKs halvdel får vi en del skudd blokkert, før ballen triller mot Andreas Westlye som med en fin avslutning setter ballen kontrollert i nettet. 1-0!

Selv om vi har tatt ledelsen, vet vi at større mirakler har skjedd i fotball før. Derfor var det viktig å få opprettholdt trykket, ikke falle bakpå og heller fortsette presset mot motstandermålet. 2-0 kommer da Martin Håland legger en nydelig ball inn i bakrom til Kristian T. Klepaker. TK springer fra begge stopperne, og med sin første touch på ballen vipper han den over keeperen og plasserer ballen i det tomme buret til ville jubelscener fra Vidar-fansen og tilsvarende frustrerte tilrop fra motstander-fansen.

Vi kontrollerer resultatet ut, og tar med oss 3 poeng i årets første seriekamp! Nå gjelder det å ta med den nevnte kollektive innsatsen og prestasjonen, og nullstille til neste viktige oppgjør som faller allerede på onsdag da vi gjester Sola i 1. runde i NM. Kampen starter kl 1800, håper så mange som mulig tar turen ut! For de som vil se enda mer fotball, spiller G01-elite finale i Kvia-serien på Lassa 2000 samme dag!

 

Vår første målscorer, Andreas Westlye: