Neste A-lags kamp


TBA

Da var 1.runde i Norgesmesterskapet ferdigspilt, og det endte med en deilig 3-1 seier til oss etter scoringer av Sander Flåte, Carl-Henrik Refvik og Eirik Jakobsen.

 

Vi stilte uforandret fra EIK-kampen, med Bjarte Egeland, Sondre Bjørshol – Daniel Berntsen – Rogvi Baldvinsson – Alexander Ranck, Andreas Westlye, Carl-Henrik Refvik – Sander Flåte – Ingvald Halgunset – Vegard Aasen, Eirik Jakobsen.
Martin Håland, Eden Zormah og Kristian T. Klepaker kom innpå i løpet av 2.omgangen, for henholdsvis Ingvald, Sander og Vegard.

 

Det ble som forventet lite finspill og heller mer dueller de første minuttene av kampen. Bakover er vi solide, og slipper Sola lite til. Framover produserer vi noen målsjanser, og både Vegard og Andreas kunne med litt mer hell og dyktighet puttet ballen i nota. Første målet kommer da Sander får en stikker i bakrom, og får tuppet ballen forbi en utrusende Sola-keeper. Han legger så ballen mot Jakki, som skyter i ene Sola-stopperen, før den igjen går til Sander på 16-meteren som trer den mellom ett par spillere inn i det åpne buret. 1-0 var et faktum, og det resultatet holdt seg også inn til pause.

 

Etter hvilen går Sola hardt ut, noe vi var forberedt på. Vi venter på muligheten til å kontre, og etter ca timen spilt kommer åpningen. Ballen kommer ut på venstresiden til Jakki, og med mange gode løp fremover mot boksen finner han en umarkert Calle på bakre stolpe, som alene med keeper gjør ingen feil og vi går opp til 2-0!

 

Vi fortsetter å jobbe steinhardt for hverandre, og gir Sola få muligheter til å redusere. Etter 80 minutter får plutselig Jakki ballen alene på rundt 30 meter, og skyter ballen i en høy bue over keeper som nok en gang står langt ute. 3-0!

 

Etter dette føler vi nok at kampen er avgjort, og selv om vi prøver å holde nullen og produsere enda flere sjanser, setter Sola inn et reduseringsmål rett før tilleggstiden tikker i gang. Resten av tilleggsminuttene kontrollerer vi inn, og det ender med en solid 3-1 seier til oss :) 

 

Nå gleder vi oss til oppsettet for 2.runde kommer ut, forhåpentligvis får vi en hjemmekamp denne gang! Før den tid skal det uansett spilles seriekamper, og nå på søndag (17.4) gjester vi Vard Haugesund. Kampen spilles kl 1500, vi gleder oss!

Heia Vidar!