Neste A-lags kamp


TBA

I morgen onsdag 27.april klokken 18.00 er det duket for årets foreløpige høydepunkt på Lassa, nemlig cupkampen mellom FK Vidar og Bryne! Inngangspriser er det samme som i serien, 100 kr for voksne, 50 kr for barn og gratis for barn og unge som møter opp i Vidar-tøy. Håper at så mange som mulig vil ta turen på Lassa for å støtte laget i jakten på avansement. Kanskje er det på Lassa cup-bomben smeller denne runden?

 

I helga spilte vi også seriekamp, det endte med en formidabel 6-1 seier over nyopprykkede Frigg. Det var gjestene som åpnet best med ett skudd i tverrliggeren etter 2 minutter, men på de neste 18 minuttene puttet vi 4 baller i mål, to stk signert Vegard Aasen, og ett hver av Carl-Henrik Refvik og Eirik Jakobsen. Før minuttet er spilt i andre omgang la Jakki på til 5-0, og Calle fastsatte sluttresultatet til 6-1 10 minutter før full tid. En veldig god generalprøve før cup-kampen, og nye 3 poeng i serien :)

 

Ellers minner vi om at påmeldingen til Real Madrid Foundation fotballskolen er godt i gang, trykk her for mer informasjon og påmelding.

 

Snakkes i morgen!
VI ER VIDAR!