Neste A-lags kamp


TBA

2. runde i NM ble en kanonfest på Lassa, en tett og jevn kamp mot Bryne endte i straffesparkkonkurranse, hvor vi til slutt trakk det lengste strået!

Vi fikk kampens første scoring i det 23. minutt, da ett innlegg fra venstre stusses videre av Carl-Henrik Refvik, og goalgetteren Andreas Westlye står umarkert på bakre stolpe og plasserer ballen pent i mål. Bryne ga ikke opp, og utlignet etter en dødball rett før pause. I andre omgang har vi det spillemessige overtaket, mens Bryne fortsetter å være farlige på dødballer. I det 88.spilleminutt setter vi det som vi trodde var vinnermålet. En fin ball i bakrom jaktes av Eirik Jakobsen, som spiller ballen ut i feltet til Vegard Aasen etter å ha blitt presset nedover mot dødlinjen. Vegard vender av en mann, og smeller ballen i nettaket bak Bryne-keeperen, 2-1! Gjestene sender alt de har framover, og på en dødball tre minutter på overtid får de igjen uttelling. 2-2, og det hele går til ekstraomganger.

 

Ekstraomgangene er lite actionfylt, selv om Jakki burde ha scoret i det 117. spilleminuttet. Dommeren blåser av, og vi gjør oss klar for straffespark!

Jakki, Daniel Berntsen, Sigve Kleppa Christensen, Calle og til slutt Andreas Westlye scorer på noen nydelige straffer, mens Bjarte Egeland redder det ene fra gjestene, og det sender oss videre i cupen!!

Oppsettet for 3. runde blir lagt ut i dag klokken 12, det ryktes Tippeliga-motstand og vi gleder oss uavhengig av hvem vi møter!
VIERVIDAR!