Kjære Vidar-venner; Lørdag 7. mai arrangerer vi bursdagsfest på Lassa!

FK Vidar fyller 110 år dette året, og i den anledning inviterer alle som vil til feiring og fest. Dagen starter klokken 12, med fotballaktiviteter for barna. Vi arrangerer bl.a fotballbowling, fotballaktivitetsløype, fotballtennis, kåring av tidenes Vidar-lag, i tillegg til en kamp mellom spillere i klubben og trenere/ledere i klubben.
Det blir selvfølgelig også salg av grillmat og kioskvarer :)

Vi er også i ferd med å innføre mCASH i kioskene våre, og anbefaler alle å laste ned mCASH til telefonen. Mer info om dette finner du her.

Feiringen fortsetter videre med A-kamp klokken 15.00, da Lysekloster kommer på besøk. Det blir gratis inngang til samtlige denne dagen!

Ta med familie, venner, kolleger og andre bekjente til Lassa denne dagen og feir denne kjekke dagen sammen med oss :)

NM-oppsettet for 3.runde har også blitt satt opp! Etter å ha slått ut Sola (3-1) og Bryne (7-6 etter straffer), skal vi ta i mot Viking her på Lassa! Kommer tilbake med tidspunkt og enda en artikkel på det senere!