Neste A-lags kamp


TBA

Onsdag 04.05.2016 er en dato mange Vidar-supportere vil huske lenge, det er nemlig datoen der vi slo ut Viking FK fra Norgesmesterskapets 3.runde. De profesjonelle fra Jåttåvågen stanget og stanget mot et robust Vidar-lag, og fikk aldri utligningsmålet de trengte.

Første omgang var preget av lite sjanser, der vi lå godt i rammene og forsvarte oss bra, men tok allikevel overgangene og satte trykk på Viking de gangene vi stormet fremover. Bortelaget tok ledelsen noen minutter før pause, og 0-1 ble også pauseresultatet.

Selv om vi ligger under mot et Tippeliga-lag, var vi langt i fra ferdige. Troen var tilstede både under kampen og i pausen, og 10 minutter etter sidebytte kommer også utligningen. Et nydelig slått frispark fra Ingvald Halgunset treffer pannebrasken til Andreas Westlye, og goalgetteren vår gjør ingen feil foran kassen, 1-1! Noen minutter senere fosser Sigve Kleppa Christensen nedover høyresiden, skjærer innover og legger deretter en nydelig pasning til Ingvald, som hamrer ballen i lengste hjørnet med ‘feil fot’. 2-1 til FK Vidar!!

Viking forsøker seg mer og mer, men forsvaret vårt rydder unna alt som kommer. En heroisk innsats av samtlige gjør at Viking aldri får scoringen de trenger, og vi avanserer videre på bekostning av storebror.

Cupens 1/8-delsfinaler er nå trukket, og vi får i hvert fall én tur til Ullevaal i år, da vi ble trukket mot Vålerenga! Kampen spilles 25. mai. Men, før den tid er det tre seriekamper som skal spilles, og vi går selvsagt for seier også i disse kampene.


VI ER VIDAR!