Har du lyst å begynne og spille fotball?

Fotballklubben Vidar starter opp med nye fotballgrupper for jenter og gutter som vil spille fotball og ha det gøy.

Vi har et yrende fotballliv på lassa, og vil veldig gjerne ha deg med.

Første treningen for 2011 kullet blir tirsdag 23 august klokken 17.00 på Lassa, vi holder på til klokken 18.00.

Oppstartsansvarlig i FK Vidar, Sindre Norgren, vil ha hovedansvaret for de fire første treningene sammen med andre trenere i klubben.

I løpet av den første treningen vil det bli et lite informasjonsmøte for foreldre.

For mer informasjon ta kontakt med Sindre Norgren;

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Mob:452 89 548

Alle som er født i 2010 og som ønsker å begynne i fotball kan ta kontakt med kulltrener Gaute Meling på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Denne gjengen trener på onsdager klokken 17.00.

VEL MØTT!

Fotballklubben Vidar