Neste A-lags kamp


TBA

Vi er over halvveis i sesongen, og ligger på en foreløpig 6.plass etter 15 serierunder. Vi hadde en meget bra vårsesong, med bra form i serien og ikke minst med åttendels-finale i NM, hvor Vålerenga på Ullevaal ble for sterke. Formen har vært nedadgående i det siste med to strake tap, men vi jobber på, og håper å snu trenden allerede førstkommende søndag borte mot Frigg.

Med sommeren kommer det alltid utskiftninger i troppen, noe som også er tilfelle denne gang. Følgende spillere har takket for seg i løpet av sommeren;

Sondre Bjørshol har endelig fått den sjansen han fortjener i høyere divisjoner, og har gått til Obosliga-klubben Åsane. Sondre er Vidar-gutt, og selv om det er trist at han forsvinner, ønsker vi ham masse lykke til videre.

Carl-Henrik Refvik har flyttet utenbys for å studere, og vi ønsker toppscoreren vår lykke til med studiene.

Alexander Ranck kom til oss fra Randaberg i vinter, og var et fast innslag på venstrebacken hele vårsesongen. Også Ranck har flyttet utenbys for å studere, lykke til til deg også Alex!

Vegard Aasen var på lån i fra Sandnes Ulf hele vårsesongen, og han har nå returnert tilbake til Sandnes. Vi håper Vegard får spilletid i Obos-ligaen nå i høst, og vi ønsker ham lykke til videre!

Per Henrik Nag har tatt turen over dammen for å gå på college i USA, og den høyreiste Vidar-gutten får våre lykkeønsker med både studier og fotballen.

 

Av nye spillere har vi fått inn tre stykker, hvorav Kristian Høvring var først ute. Kristian spilte sist i Vardeneset, men er opprinnelig fra Hundvåg og med en fortid i bl.a Mjøndalen.

Ut med en Vegard, inn med en ny; vi har fått inn Vegard Skjørestad på lån i fra Sandnes Ulf. 20-åringen spiller back, og har også tidligere spilt både Tippeliga og Obos-liga for Sandnes.

Drilon Turkaj har også kommet inn, og den robuste vingen har spilt nesten hele karrieren for Kvik Halden.

 

Vi ønsker alle nysigneringene hjertelig velkommen, og håper de slår til i Vidar-trøyen!