Alle medlemmer fra Gutter og Jenter født 2010 opp til seniorlagene skal også i år selge to stk Enjoy-bøker hver til en pris på kr 275,- per bok.

Bøkene får vi til Lassa siste uken i oktober, Enjoy-bøkene kan brukes i butikkene fra og med 1. november.

Lagleder/oppmann samler inn bestillingene fra sitt lag, og sender en samlet bestilling til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn og antall bøker innen tirsdag 20 oktober

Premiering:

Det laget/kullet som selger flest Enjoy -ort(bøker) får en Pizzakveld på Vidarhuset, siden det er forskjellig antall spillere på hvert kull/lag så regner vi ut antall solgte Enjoy-kort og deler dette på antall spillere laget/kullet har.

Slik at det ikke skulle bli noen misforståelser så legger jeg med kullene og lagene under:

Litt om Enjoy: -

1. Medlemskortet

Enjoy-kortet finner du bakerst i guiden.

2. Rabatt med kortet

For å få rabatt må gyldig kort vises frem før betjeningen slår inn kjøpet. De fleste aktørene har en engangsfordel, og det gitte rutenummer i guiden krysses ut av betjeningen.

3. Shopping

Fordelen gjelder ved kjøp av varer til ordinær pris, ikke bestillingsvarer og kampanjevarer, om ikke annet er presisert. De fleste aktørene har en engangsfordel (-15%-30%), mens noen har en løpende fordel. Hos aktører som står oppført med flere adresser, kan det hende at fordelen gjelder kun hos ett av utsalgsstedene. Sjekk derfor om aktørene har samme eller forskjellige rutenummer (ref. punkt 2).

Fordelen gjelder på hele handelen, med mindre noe annet er presisert.

4. Restauranter

For å benytte deg av fordelen, må du vise frem Enjoy-kortet før du bestiller maten. Maks 2 kort per selskap.

2 for 1: Du og din gjest inviteres på en hovedrett når dere kjøper en hovedrett til samme eller høyere pris.

-20-25%: Fordelen gjelder mat og drikke, eksklusive alkohol i henhold til norsk lovgivning. Fordelen kan ikke benyttes sammen med andre tilbud, eksempelvis ”dagens rett”, spesialmenyer e.l.

NB! Se den enkelte aktør for ytterligere presisering av fordel.