Stadion: Lassa gr lør, 06. mai. 2017 15:00
Vidar -vs- Vard

Vi fortsetter med klubbhuscafé også dette halvåret! Vi holder åpent fra uke 11, opphold i påskeferien i uke 15 og frem til og med uke 24. Vel møtt!

Vaktliste for kiosken i klubbhuset
Åpent mandag til torsdag fra kl. 16.30 - 20.00. Dersom noen ønsker å holde åpnet lenger er det selvsagt fullt mulig. Foreslår salg av kaffe og eventuelt kaker/lapper/vafler/saft som en har med selv. Kun kontant eller Vipps,og det som selges går til lagkassen. Dette er ikke ment for å skape inntekt til klubben, men et forsøk på holde klubbhuset åpent og tilgjengelig for medlemmer og besøkende som er på Lassa av ulike årsaker. Husk å koste over gulvet før huset stenger for dagen, samt se over toalettene. Alle oppmenn/lagledere må fordele vakter ihht liste. I noen årskull er jenter og gutter slått sammen slik at alle lag skal få mulighet til å skaffe litt penger til lagkassen.