søn, 28. mai. 2017 15:00
Odd 2 -vs- Vidar

for alle gutter og jenter i alderen 7 år(f2010) -13 år (2004)

Uke 26: 26 – 30 juni

Uke 33: 14 – 18 august

Selve skolen er i fra 10.00- til 14.00 mens Vidar Huset er oppe fra 09.00 – til 15.00 med oppsyn.

Slike ser dagene ut:

10.00-11.45: Økt 1

11.45 – 12.30 Pause med servering (meld om matallergi)

12.30 -14.00 Økt 2

Til lunsj serverer vi ett enkelt brødmåltid med drikke til ( Litago Uten) , siste dagen serverer vi varm mat (Pølser i brød)

Priser:

1 uke: 990,-  2 uker: 1.800,-

Dagspriser: Kr 230,-

Søskenmoderasjon: 900

Vi kjører egne jente grupper vis vi får 8 påmeldinger eller flere.

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

-         Navn

-         Klubb

-         E-post foresatte

-         Mob/Tlf foresatte

-         Hvilken uke/ eventuelt dager

Hver deltaker vil motta en T-skjorte og sekk.

Litt om tine fotball skole:

TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og er et samarbeid stammer fra 1998.

Sportslig kvalitet, trygge rammer og sunt kosthold er sentrale stikkord for TINE Fotballskole. Det er klubben som er arrangør og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer fotballskolene.

I løpet av fotballskolens 3-5 dager får barn og unge spille fotball, men også kostholdstips.

TINE ønsker gjennom samarbeidsavtalen med Norges Fotballforbund å bidra til at barn og unge får et tilbud om fysisk aktivitet, og samtidig bidra til økt rekruttering til idretten. TINE ønsker å være en pådriver for å etablere gode vaner rundt et sunt og variert kosthold i tidlig alder, kombinert med fysisk aktivitet gjennom lek og idrett.

T-skjorte

Årets spiller t-skjorte er rød med inspirasjon fra det norske flagget. Den er utviklet i teknisk materiale som puster og har en deilig og myk kvalitet. Super når du skal på TINE fotballskole og til trening ellers!

Årets trener t-skjorte er blå med hvite striper i samme kvalitet som spiller t-skjorten.

Sekk

Årets kule sekk er rød med samme detaljer som deltaker t-skjorten med fotballnett, ekstra lomme, refleks, flaskeholder og navnelapp! Perfekt for alt du trenger å ta med til fotballskole. Tips: Pakk med ekstra tøy, matboks og drikkeflaske!

TINE-produkt

Alle deltakerne får utdelt et TINE-produkt hver dag de er på fotballskole. Årets produkt er Litago Uten. Litago Uten er uten tilsatt sukker og kunstig søtning, og den er laktosefri. Klubbene kan alternativt ved allergier bestille drikkeproduktene juice eller skolemelk. :o)