Stadion: Aka Arena lør, 05. aug. 2017 16:00
Hønefoss -vs- Vidar

Klubbene i PostNord-ligaen har av Norges Fotballforbund for første gang blitt målt opp mot det finansielle oppfølgingssystemet (FOS), samme system som klubbene i Eliteserien og OBOS-ligaen måles i forhold til. Totalt har ni klubber (35%) blitt kategorisert i kategori III (grønn), fem klubber (19%) i kategori II (gul) og 12 klubber (46%) i kategori I (rød). Til sammenligning ble 9% av herreklubbene i de to øverste divisjonene kategorisert i kategori III (grønn) når FOS ble innført i 2009. 38% av klubbene ble kategorisert i kategori II (gul) og 53% i kategori I (rød).

Måleparametere for de ulike kategoriene: Score under 65 poeng gir kategori I, mellom 65 til 130 gir kategori II, mens score over 130 gir grønt lys og kategori III.

FK Vidar fikk poengscore 194,5, dvs kategori III med klar margin. Vi er langt i fra klubben med det største budsjettet, men har god økonomistyring og driver klubben økonomisk fornuftig.