Stadion: Lassa gr søn, 24. sep. 2017 15:00
Vidar -vs- Hødd

FK Vidar har med stor glede startet et samarbeid med Stadionpark Klinikken, som gjelder alle klubbens medlemmer og trenere utenom A-lag Herrer. Stadionpark Klinikken er en tverrfaglig klinikk med fysioterapeut, osteopat, kiropraktor, personlig trener, lege, akupunktur, treningsfasiliteter, muskelbehandling og ultralyddiagnostisering av muskel og skjelettplager. Klinikken finnes i nye, moderne lokaler i 2. etasje i Troll-bygget nede i Jåttåvågen. Prisene vil være full pris første konsultasjon og kraftig redusert til 350 kr ved oppfølgende konsultasjoner. I denne avtalen vil også prisen på ultralydundersøkelse og trykkbølgebehandling være inkludert.

Stadionpark Klinikken har høyt servicenivå og vil kunne gi deg time på under 24 timer, de har også akutt vakt i helgene.

Bestill time Online:

www.stadionparkklinikken.no

Eller ring:

Kontakt person:

Henrik Wietfeldt

Fysioterapeut
Ultralyddiagnostikk av muskel og skjelettplager

Personlig Trener
Tlf. 413 32 401