Stadion: Lassa gr søn, 24. sep. 2017 15:00
Vidar -vs- Hødd

Kommer med en påminnelse om at 9er fotball skal spilles fra dødlinjen og rett forbi midtbanestreken her på Lassa.

Vi vokser stadig som klubb og det betyr at vi må bli enda flinkere til å utnytte banekapasiteten vår, skal vi spille fra 16m til 16m så blir det vanskelig å kjøre en trening i 16-meteren eventuelt spille 7er eller 5er kamp.

Anbefalingene fra NFF som dere ser under er at 9er fotballen skal spilles på tvers, men som klubb skjønner vi at dette kan bli i det minste laget så derfor tillater vi inntil videre at det fortsatt spilles på langs så lenge dere spiller fra dødlinjen og rett forbi midtbanestreken.

Hvis dette ikke bedrer seg så vil sportslig utvalg ta en vurdering om at alle 9er kampene i fremtiden skal spilles på tvers som mange andre breddeklubber allerede gjør.