NOE STORT ER PÅ GANG!

Vidar + KAPH-entreprenør + HL = SANT

På onsdag kunne vi gledelig melde at vi hadde fått en ny og spenstig sponsor (KAPH-entreprenør) med på laget. Allerede nå lanserer vi en satsing sammen med vår nye sponsor og
Huseiernes Landsforbund (HL).

- Vi er veldig spente på dette. Det er nybrotts arbeid og et unikt konsept vi bringer til bords - og det kan bety mye for klubben vår, sier daglig leder i Vidar Gaute Erevik Johannesen.

Huseiernes Landsforbund er en organisasjon for alle som eier bolig - med 220.000 medlemmer på landsbasis og nesten 20.000 i Sør-Rogaland.

- HL tilbyr en rekke rabatter på forsikring, alarm og sikkerhet, byggvarer og en rekke andre ting til sine medlemmer. I tillegg tilbyr vi gratis økonomisk og juridisk rådgiving gjennom våre samarbeidsadvokater, sier distriktsleder Frode Rødder.

- Nå er vi superklare til å sparke igang den nye satsingen sammen med Vidar og KAPH, legger han til.

- Begge våre to nye samarbeidspartnere har fått til mye og besitter en sportslig mentalitet, som passer oss godt, slår Gaute Erevik Johannesen fast..

Hva konseptet er for noe, vil han ikke si mer om akkurat nå.

- Vi kommer med mer spennende info etterhvert innenfor de to neste ukene, så bare følg med, smiler han.