G2001-Elite og G2003 var i helgen i Skien på Odd Elitecup, en turnering hvor flere av de beste lagene i disse årsklassene deltok. Turneringen endte med sølv til G01-Elite, mens G2003 tapte på straffer i kvartfinalen mot turneringsvinneren.

I gruppespillet vant G2001-Elite alle sine kamper. Asker ble slått 4-1, Odd ble slått 4-3 i en thriller av en fotballkamp lørdag formiddag og Grane ble slått 5-1 senere på dagen.

G2003 tapte sine to første kamper i gruppespillet mot Våg og Kragerø, men med seier 2-1 over Team Horten i den tredje kampen gikk laget videre til kvartfinale søndags morgen. I kvartfinalen sto Kragerø nok en gang på motsatt banehalvdel. Da sluttsignalet gikk sto det 1-1, dermed var det duket for straffesparkkonkurranse. Kragerø var dessverre hakket hvassere, og avanserte til semifinalen. Kragerø vant senere hele turneringen!

Med gruppeseieren sin gikk G2001-Elite rett til semifinale søndags morgen, der Lyn var motstander. Lyn åpnet kampen bra og scoret etter ett par minutter. Etter målet var det derimot aldri noen tvil om hvem som skulle vinne kampen. Vi scorer tre ganger, og selv om Lyn fikk ett trøstemål helt på tampen ble det en fortjent 3-2 seier til oss. G2001-Elite var klar for nok en finale!

I finalen møtte vi igjen Asker, som slo ut Dana Cup vinner Randesund i sin semifinale. Vi åpner kampen bra, og tar med oss en fortjent 1-0 ledelse inn til pause. I 2. omgang snur Asker kampen. Først setter de inn ett vakkert frisparkmål, før avgjørelsen faller rett før full tid. 1-2, og sesongens fjerde sølv for G2001-laget var et faktum.

Alt i alt var det en veldig godt gjennomført turnering av begge lag! Gullet glapp, men vi tar med oss masse positive opplevelser og erfaringer allikevel.