2017 var et fantastisk år på mange måter. I starten av året ble renoveringen av klubbhuset ferdig, der vi fikk på plass et nytt kjøkken og nye toaletter. På slutten av året ble 1.etasje shinet opp enda mer. Gamle Gretne Gubber har brukt mange dugnadstimer på å male, restaurere og legge nytt gulv i 1.etasje. I tillegg ble arbeidet med å utbedre garderobene påbegynt. Flere og flere lag benytter seg av klubbhuset til møter, avslutninger, pizzakvelder osv. Vi håper klubbhuset blir brukt minst like mye i år, og ta gjerne turen innom klubbhuscaféen når den starter opp igjen nærmere sesongstart.

Dana Cup er for mange årets høydepunkt, både sportslig og sosialt, og i 2017 sendte vi ned hele 13 gutte- og jente-lag. Turneringen ble den beste sportslige for klubben noensinne. To lag tok sølv og to lag tok bronse. Blir det gull neste år?
I slutten av juni hadde vi besøk av Statoil Talentleir på Lassa. Over 80 jenter fra hele landet i alderen 13 til 16 år deltok. Talentleiren har holdt til på anlegget vårt i en årrekke, og er en utrolig kjekk opplevelse for både deltakere og frivillige.

A-lag Herrer kapret en sterk fjerdeplass i den forbedrede utgaven av PostNord-ligaen. Morten Jensen hadde treneransvaret, og gjorde en såpass bra jobb at han ble hentet inn som assistenttrener i Viking. På julaften ble Roger Nilsen klar som hovedtrener for 2018. Vi gleder oss utrolig mye til å se hvordan det går med laget i år!

Jadarhus Miniturnering fortsetter å glede tusenvis av mennesker hvert år. I tillegg til det rekordhøye antall påmeldte lag og spillere, har vi flere tusen foreldre, besteforeldre, søsken og venner innom som tilskuere. Her legges det ned et ufattelig stort antall dugnadstimer for å få ting til å gå rundt. Denne jobben er utrolig viktig, og vi setter så enormt stor pris på at så mange vil være med på å bidra til at dette blir en suksess.

Dette er bare en brøkdel av hva som skjer i Vidar og på Lassa hvert år. Tusen hjertelig takk til alle dere som har vært med og bidratt til at 2017 ble fantastisk. Og tusen takk til alle, gamle og nye, som kommer til å bidra i 2018 også. Uten dere, og det sterke kollektivet vi har bygget opp, går ikke denne klubben rundt.

Vi Er Vidar!

Øivind F. Eftestøl