Neste A-lags kamp


TBA

 Nå kan du følge opprykkskamp og nedrykksstrid enda tettere i PostNord ligaen.

Med kun to serierunder igjen av fotballen i lavere divisjoner, skal det avgjøres hvilke lag som rykker opp og hvilke lag som rykker ned. 

Til helgen vil Nettavisen og lokalavisene sende målshow hvor vi følger denne opprykk- og nedrykkskampen i PostNord-ligaen hovedsaklig. Her vil vi ha vekt på Raufoss og Fredrikstad, som vi vil sende som de to hovedkampene våres. Samtidig vil vi også ha et studio som følger 7 andre kamper i PostNord som er spennende med tanke på nedrykk og opprykk. Her vil vi skyte inn med repriser fra mål og ulike situasjoner, hvor studio vil kommentere dette og oppdatere på tabellsituasjon. 

Sendestart vil være 14:30 hvor vi følger innspurten i Regionsligaen, hvor eventuelle opprykk og nedrykk kan sikres(forbehold med tanke på at det er en serierunde igjen neste helg). Regionsligaen har start kl.13.00, mens PostNord-kampene starter kl.15.00. 

Vi kommer selvfølgelig til å holde på helt til alle kampene er ferdig, og til vi har oppsummert runden. 

I studio:

Johannes Moesgaard

Assistenttrener Vålerenga A-lag. Johannes Moesgaard har vært i Vålerenga siden 2006, og er en av veteranene i trenerteamet. I løpet av de ti siste årene har han  primært drevet med spillerutvikling, både i de yngre avdelingene og på A-laget. i 2015 og 2016-sesongen var han også svært delaktig på feltet som assistenttrener sammen med Morten Tandberg. 

Jørgen Tjærnås

En av de i landet som følger tettest 2. divisjon og lavere divisjoner - noe han har gjort i mange år. Enorm kunnskap om spillere, trenere og lag. Driver til daglig nettsiden Sportshjørnet, og er fast i den populære podcasten Toppfotball.

Christian Haksø

Jobber på videodesken til Amedia. Har i mange år kommentert 2. divisjon

KLIKK PÅ LINKEN UNDER FOR Å FØLGE PROGRAMMET LIVE:

Live oppdatering