Stadion: Lassa gr søn, 29. sep. 2019 13:00
Vidar -vs- Blink

Vidar G16 Elite gjestet onsdag kveld Vaulenbanen for å spille NM Telenor Cup kvalifisering mot Vaulen G16 Elite. Vaulen hadde levert ett sterkt resultat i forrige runde ved å slå ut Sandnes Ulf G16. Kampen startet med at Vidarlaget virket veldig nervøse og slapp Vaulen lett til flere ganger men Vidar var farlige når de satte fart fremover. Vidar tok ledelsen 1-0 etter 10 min ved Lars Stømer Grøsvik. Kampen var jevnspilt etter dette men Vaulen får slippe lett til flere ganger etter nervøst og upresist spill av Vidar laget. Vaulen får en redusering etter 28 min etter litt "klabb og babb" inne i Vidarfeltet. Ifølge dommeren er dette et selvmål av en Vidarspiller. Like før pause har Vidar ett skudd som går i tverrligger og ned uten å gå imål. 1. omgang ebber ut med 1-1 og er en jevnspilt omgang der begge lags forsvar virket litt nervøse.
I andre omgang kommer Vidarlaget på banen med en helt annen innstilling og har lagt nervøsiteten igjen i garderoben. De tar tak i kampen rett fra avspark i 2. omgang og kommer til store sjanser. Først en strålende redning fra Vaulen sin keeper og like etter smeller ballen på nytt i Vaulen tverrliggeren. Vidar forstsetter og styre kampen og etter 50 min fyrer Mathias Fjelde av ett skudd fra 20 meter  som sniker seg inn helt nede ved stolperoten og Vidar laget går opp i ledelsen 2-1. Vidar fortsatte og styre kampen og Vaulen slo bare langt opp på de raske angiperne sine uten at de klarte å skape så mye foran Vidarmålet. Vidar fortsetter å skape store sjanser uten å få uttelling, men i det 74 min da Ivo Espeland Dos Santos kommer igjennom i midten og skyter i steget forbi Vaulen keeperen går Vidar opp i 3-1 ledelse når det er 6 min igjen av kampen. Ett nytt håp blir tent for Vaulen etter 78 min når de reduserer til 2-3. De siste minuttene flytter Vaulen hele laget opp i håp om å få en utligning, men istedet er det Vidarlaget som kontrer inn 4-2 ved Ivo Espeland Dos Santos. Kampen ebber ut med en fortjent 4-2 seier til Vidar G16 Elite. I 2. omgang viser Vidarlaget at de er ett bedre og mer spillende lag enn Vaulen og tvinger Vaulenlaget til kun å slå langt.
Neste runde i NM Telenor Cup G16 kvalifisering blir mot Bryne G16 Elite. Denne kampen skal spilles på Lassa, men dato for kampen er ikke bestemt ennå annet enn at den skal spilles iløpet av mars måned.
Det var mange tilskuere på Vaulenbanen onsdag kveld, og vi håper det blir mange tilskuere på Lassa i neste runde mellom FK Vidar G16 Elite og Bryne G16 Elite.