Stadion: Høddvoll søn, 01. sep. 2019 16:00
Hødd -vs- Vidar

Fk Vidar har inngått en 3 årig samarbeidsavtale med Sparebanken Vest. Vi håper derfor at så mange som mulig av våre medlemmer tar kontakt og avtaler en uforpliktende prat med bankens kunderådgivere. Vi har to kunderådgivere som er spesielt knyttet opp mot avtalen, og som kan gi deg en personlig veiledning.

Trond Ove Edland Senior rådgiver           Knut Egge Autorisert finansiell rådgiver

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                            Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

468 12 488                                         952 65 829

Ikke glem å gi beskjed at du er Fk Vidar Medlem!!

Historien til Sparebanken Vest

Banken ble stiftet i 1823 for å hjelpe fattige i Bergen. Den skulle styrke lokalsamfunnet og skape utvikling og stabilitet. Forretningsideen består av bankdrift og samfunnsengasjement. Sparebanken Vest skal være en engasjert samfunnsaktør på Vestlandet, og banken bruker sponsing som et virkemiddel for å nå dette målet. Gjennom sponsoravtalene bygger Sparebanken Vest relasjoner til kunder, medarbeidere og våre samarbeidspartnere innenfor idrett, kultur og organisasjonsliv.
Sparebanken Vest ønsker en langsiktighet i de sponsorengasjementene banken er med på. Dette for å få best effekt av de investeringer som blir lagt ned i tid og penger i sponsorobjektet. I tillegg viser erfaring at man må være med over tid for å bli assosiert med sponsorobjektet.

Visjonen vår er at alt det vi gjør, gjør vi for å bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre