Neste A-lags kamp


TBA

INFORMASJON VEDR. COVID-19 (Coronavirus)

7. mars skjerpet Helsedirektoratet tiltak for å hindre smitte i Norge. Alle personer som har vært i områder med vedvarende smitte må nå holde seg hjemme i 14 dager, uavhengig av om de har symptomer eller ikke. Dette gjelder også uavhengig av smittestatus for den regionen man befant seg i på et angitt tidspunkt.

Praksis i FK Vidar per 9. mars:

Det vil i korte trekk si at dersom ditt barn har vært på ferie i berørte områder, skal han eller hun ikke møte på trening/kamp de første 14 dagene etter hjemreisen, uavhengig om de har symptomer eller ikke. Dette rådet er basert på anbefalinger fra Norges Idrettsforbund og Folkehelseinstituttet.

https://www.idrettsforbundet.no/…/internasjonale-reiser-og…/

Generelt om å begrense smittespredning: Helsedirektoratet fraråder også håndhilsing og klemming som et tiltak for å begrense smittespredning.
Får du symptomer på luftveisinfeksjon (feber, hoste, brystsmerter eller pustevansker), ber Folkehelseinstituttet om at du straks holder deg innendørs og unngår nærkontakt med andre mennesker samt ringer fastlegen eller legevakta og fortelle om din reise og dine symptomer.