Neste A-lags kamp


TBA

 

Først må vi å takke dere alle for at dere viser forståelse og samhold i denne spesielle tiden. Det er en surrealistisk følelse å speide ut over Lassa Idrettspark og konstatere at all aktivitet i klubbens regi er innstilt inntil videre.

Status
Allerede torsdag i forrige uke ble alle treninger, treningskamper og planlagte cupkamper innstilt. Samme dag ble garderobene og treningsrommet stengt. Statusen per i dag, onsdag 18. mars, er at all breddeaktivitet er stoppet ut april måned. Det er innført tilsvarende stopp for toppfotballen, men her settes det en stopp til 15. april i første omgang. Ingen offisielle kamper vil bli spilt før tidligst 1. mai. Selv om det ikke er organisert aktivitet på Lassa, observerer vi at det spilles fotball på anlegget. 14. mars sendte NFF Rogaland ut en oppfordring til alle medlemmer om ikke å spille fotball i grupper på mer enn 3 personer. Vi håper og tror at våre medlemmer vil fortsette å respektere denne oppfordringen for å hindre smittespredning.
Egentrening i denne perioden vil være viktig. Både med og uten ball. Her kan dere se en liten video av enkle, men effektive øvelser som alle kan jobbe med på egen hånd -

https://www.facebook.com/fkvidar/videos/246368823051073/

I den kommende perioden vil ikke lyset på banen være mulig å skru på. Kommunen har deaktivert denne funksjonen.

FFO
Vi valgte å holde FFO'en åpen til og med torsdag forrige uke for å la foreldre få områ seg i den nye situasjonen vi alle stod opp i. Fra og med fredag 13. mars har FFO holdt stengt og vil holde stengt inntil videre.

Dana Cup FK Vidar har lange og gode tradisjoner med deltakelse i Dana Cup og vi håper i det lengste at 2020 ikke vil være noe unntak. Vi har stor forståelse for at dagens situasjon skaper usikkerhet, men vi har tett dialog med både reiseselskap og arrangør. Det vil komme ytterligere informasjon rundt turneringen i eget skriv i løpet av de neste dagene.

Informasjonskanaler fremover FK Vidar vil å holde dere så oppdatert som mulig på status for klubben og våre aktiviteter. Vi vil i hovedsak benytte oss av våre hovedkanaler. Dette vil være Facebook - https://www.facebook.com/fkvidar/ Web - http://www.fk-vidar.no/
Vi vil også i enkelte tilfeller benytte oss av muligheten å sende ut informasjon på epost via Medlemsnett. Lagledere på de enkelte lagene vil også ha mulighet til å videreformidle informasjon via de enkelte lags prefererte informasjonskanal. Da klubbhuset holdes stengt, vil klubbens administrasjon ha hjemmekontor i kommende perioden. Alle henvendelser bes sendes via epost.

Med vennlig hilsen Gaute Johannessen - Daglig leder                                                                     Stein Haben - Styreleder