Stadion: Lassa gr lør, 06. mai. 2017 15:00
Vidar -vs- Vard

Da Vidar sitt første styre i 1906 tok fatt med protokollarbeidet, var skrivemåten ennå dansk
"Da det har været på tale at oprette en fotboldklub, tillader man sig herved at anmode interesserede om at tegne sig paa vedlagt liste. Saa snart mindst 20 har tegnet sig avholdes konstituerende generalforsamling"
Denne skrivelse sendte innbyderne, Christian Eik, Tønnes Fjermestad og Ommund Thingbø i sirkulasjon i april 1906.
Allerede den 18.april 1906 ble den konstituerende generalforsamlingen holdt i turnhallen og følgende styre ble valgt:
Ommiund Thinbø (formand), M.Michaelsen(viceformand), Tønnes Fjermestad (sekretær og kasserer), Niels Sev. Jæger og Thommas Kvilhaug, fotboldskapteiner, og Jonas Waldwland, materialforvalter
På ett medlemsmøte den 22 april samme år ble Vidar vedtatt som klubbens navn.
I den første tiden var det området "Morgenbeite" på Storhaug som ble brukt som trenings og spillebane. Området tilhørte hr. pastor Aanensen og leien var kr. 15,00.
Tverrstripete trøyer i blått og hvitt og sorte eller blå bukser, samt krage og mansjetter i hvitt, var klubbens første drakter.
Den første kampen var mot SIF den 15. august 1906 og sluttet med en 1-0 seier til motstanderen.

Adelskalender A-lag herrer
Adelskalender A-lag kvinner