FK Vidar styre 2018

Styreleder: Øivind F. Eftestøl - Mobil: 951 63 671 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nestleder: Per Rune Vatsvåg - Mobil: 932 28 426 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Økonomiansvarlig: Per Grøsvik - Mobil: 992 66 036 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Helge Kolnes - Mobil: 975 12 999 , Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Birte Berg: - Mobil: 900 34 147  -  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Elisabeth Mæhle Drechsler: - Mobil: 934 44 578   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Odd Surdal - Mobil: 911 98 098 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Organisasjonskart pr september 2017

Ansatte:

Daglig leder Gaute Johannesen - Mobil: 975 82 677 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontor / FFO Sindre Norgren - Mobil: 452 89 548 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontor / FFO Eirik Jakobsen - Mobil: 928 31 736 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sportslig utvalg:

Gaute Meling: Leder av utvalg og Ungdomsavdeling Gutt Elite
Per Rune Vatsvåg: Representant styre og A-lag herrer
Gaute Johannessen: A-lag herrer
Lone Surdal: Ungdom jente og dame
Sindre Norgren: Barneavdelingen
Kjetil Fintland: Representant styre og A-lag herrer

Ansvalig for oppgaver:

Rollebeskrivelser

Sportslig leder U-avdelingen: Gaute Meling
Sportslig leder gutt elite: Gaute Meling
FairPlay ansvarlig Jone Lunde - Mobil: 954 83 378 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dommerkoordinator: Bjørn Skjæveland
Sponsoransvarlig: Per Rune Vatsvåg