Stadion: Idrettsparken søn, 30. apr. 2017 15:00
Egersund -vs- Vidar

FK Vidar styre 2017

Styreleder: Øivind F. Eftestøl - Mobil: 951 63 671 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nestleder: Per Rune Vatsvåg - Mobil: 932 28 426 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Økonomiansvarlig: Fabian Hovland - Mobil: 934 89 882 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Laila Buch - Mobil: 975 05 602 , Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kjetil Fintland: - Mobil: 92407176  -  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Elisabeth Mæhle Drechsler: - Mobil: 934 44 578   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Odd Surdal - Mobil: 911 98 098 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Camilla Lind - Mobil: 95147959   Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Organisasjonskart pr desember 2016

Ansatte:

Daglig leder Gaute Johannesen - Mobil: 975 82 677 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontor / FFO Sindre Norgren - Mobil: 452 89 548 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontor / FFO Eirik Jakobsen - Mobil: 928 31 736 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sportslig utvalg:

Per Rune Vatsvåg: Styrets representant og leder av utvalg
Gaute Johannessen: A-lag herrer
Gaute Meling: Ungdomsavdeling gutt
Kaare Fladmark: Ungdom jente og dame
Sindre Norgren: Barneavdeling
Geir Sirevaag: Dommeransvarlig
Jone Lunde: Fair Play ansvarlig

Ansvalig for oppgaver:

Rollebeskrivelser

Sportslig leder U-avdelingen: Per Rune Vatsvåg / Sportslig utvalg
Sportslig leder gutt elite: Gaute Meling
FairPlay ansvarlig Jone Lunde - Mobil: 954 83 378 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Dommerkoordinator: Geir Sirevaag
Sponsoransvarlig: Per Rune Vatsvåg