Stadion: Lassa gr lør, 10. aug. 2019 14:00
Vidar -vs- Bryne

FK Vidar styre 2019

Styreleder: Øivind F. Eftestøl - Mobil: 951 63 671 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nestleder: Per Grøsvik - Mobil: 992 66 036 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Økonomiansvarlig: Stein Haben - Mobil: 992 41 940 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Helge Kolnes - Mobil: 975 12 999 , Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Birte Berg: - Mobil: 900 34 147  -  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Elisabeth Mæhle Drechsler: - Mobil: 934 44 578   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Odd Surdal - Mobil: 911 98 098 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Silje Fosse Dybvig - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Organisasjonskart pr mars 2019

Ansatte:

Daglig leder Gaute Johannesen - Mobil: 975 82 677 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontor / FFO Sindre Norgren - Mobil: 452 89 548 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sportslig utvalg:

Gaute Meling: Leder av utvalg og Ungdomsavdeling Gutt Elite